Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk.
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.
Uitleg over de herkomst van de chocolade en op welke
manieren deze kan worden verwerkt.
Wij gaan gezamenlijk een fruit-ganache koken en ik geef uitleg
over de vullingen en smaaksensaties van bonbons. De cupjes
van chocolade worden later voorzien van de canache.
Bonbonnière maken van chocolade. U gaat daarna een aantal
chocolaatjes spuiten. Deze chocolaatjes kunnen worden afgewerkt
met diverse ingrediënten. Beslis zelf wat u hiervoor gebruikt.
Pauze met koffie, thee en een chocolaatje.
Pindarotsjes 2.0 maken. De bonbonnière kan versierd worden met
uw eigen creaties. Als alles klaar is, kunt u het inpakken in een
doos of folie.
Tijdsduur: +/- 2 uur
vanaf 8 personen € 38,00p.p.
9 tot 15 personen € 36,00 p.p.
16 tot 20 personen € 33,00 p.p.
Chocolade droom
komt uit!