Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk

Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.

Uitleg over de herkomst van de chocolade en op welke

manieren deze kan worden verwerkt.

Wij gaan gezamenlijk een fruit-ganache koken en ik geef uitleg

over de vullingen en smaaksensaties van bonbons. De cupjes

van chocolade worden later voorzien van de canache.

Bonbonnière maken van chocolade. U gaat daarna een aantal

chocolaatjes spuiten. Deze chocolaatjes kunnen worden afgewerkt

met diverse ingrediënten. Beslis zelf wat u hiervoor gebruikt.

Pauze met koffie, thee en een chocolaatje.

Pindarotsjes 2.0 maken. De bonbonnière kan versierd worden met

uw eigen creaties. Als alles klaar is, kunt u het inpakken in een

doos of folie.

Tijdsduur: +/- 2 uur

vanaf 8 personen € 38,00p.p.

9 tot 15 personen € 36,00 p.p.

16 tot 20 personen € 33,00 p.p.

Chocolade droom

komt uit!

Film
Contact
Workshop
Recepten
Sutterland
Home
Workshop
Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk.

Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.

Uitleg over de herkomst van de chocolade en op welke

manieren deze kan worden verwerkt.

Wij gaan gezamenlijk een fruit-ganache koken en ik geef uitleg

over de vullingen en smaaksensaties van bonbons. De cupjes

van chocolade worden later voorzien van de canache.

Bonbonnière maken van chocolade. U gaat daarna een aantal

chocolaatjes spuiten. Deze chocolaatjes kunnen worden afgewerkt

met diverse ingrediënten. Beslis zelf wat u hiervoor gebruikt.

Pauze met koffie, thee en een chocolaatje.

Pindarotsjes 2.0 maken. De bonbonnière kan versierd worden met

uw eigen creaties. Als alles klaar is, kunt u het inpakken in een

doos of folie.

Tijdsduur: +/- 2 uur

vanaf 8 personen € 38,00p.p.

9 tot 15 personen € 36,00 p.p.

16 tot 20 personen € 33,00 p.p.

Chocolade droom

komt uit!

Film
Contact
Workshop
Recepten
Sutterland
Home
Workshop