Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk

Een heerlijke workshop, Completely OUT OF THE

CHOCOLATEBOX met smaakinnovatie!

Verwelkoming met koffie en thee en hoe kan het

ook anders een heerlijke slagroomtruffel. We

beginnen met een korte uitleg van over

chocolade in samenhang met bepaalde

smaakcombinaties. Hierna een demonstratie hoe

de truffelvulling wordt gemaakt en diverse spuittechnieken.

De deelnemers mogen Vanille slagroomtruffels maken van

heerlijke slagroom met vanille en …

Het truffel-recept wordt in groepjes gemaakt. Gekoelt en

verder verwerkt… De truffels door de chocolade halen en

door de garnituur rollen. (Cacaopoeder of poedersuiker)

Hierna maken we een chocolaatje met een garnituur. De

bedoeling is dat een ieder zijn eigen chocolaatjes kan maken

a.d.h.v. zijn/haar eigen smaak en dus de keuze kan maken uit

alle onderstaande smaakcombinaties. Deze chocolaatjes

kunnen gemaakt worden met de keuze uit twee soorten

chocolades.

Garnituren waar de deelnemers uit mogen kiezen:

Fijngehakte nougat

Fijngehakte pistache

Amandelhazelnootkrokant

Als de keuze is gemaakt uit een garnituur kan de keuze

worden gemaakt uit onderstaande kruiden/specerijen, denkt

u eens aan:

gember

anijs

peper

kaneel

Tijdsduur: +/- 2 uur

Vanaf 8 personen tot en met 12 personen

per persoon € 28,00

Van 13 tot en met 20 personen

per persoon € 25,00

Film
Contact
Workshop
Recepten
Sutterland
Home
Workshop
Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk.

Een heerlijke workshop, Completely OUT OF THE

CHOCOLATEBOX met smaakinnovatie!

Verwelkoming met koffie en thee en hoe kan het

ook anders een heerlijke slagroomtruffel. We

beginnen met een korte uitleg van over

chocolade in samenhang met bepaalde

smaakcombinaties. Hierna een demonstratie hoe

de truffelvulling wordt gemaakt en diverse spuittechnieken.

De deelnemers mogen Vanille slagroomtruffels maken van

heerlijke slagroom met vanille en …

Het truffel-recept wordt in groepjes gemaakt. Gekoelt en

verder verwerkt… De truffels door de chocolade halen en

door de garnituur rollen. (Cacaopoeder of poedersuiker)

Hierna maken we een chocolaatje met een garnituur. De

bedoeling is dat een ieder zijn eigen chocolaatjes kan maken

a.d.h.v. zijn/haar eigen smaak en dus de keuze kan maken uit

alle onderstaande smaakcombinaties. Deze chocolaatjes

kunnen gemaakt worden met de keuze uit twee soorten

chocolades.

Garnituren waar de deelnemers uit mogen kiezen:

Fijngehakte nougat

Fijngehakte pistache

Amandelhazelnootkrokant

Als de keuze is gemaakt uit een garnituur kan de keuze

worden gemaakt uit onderstaande kruiden/specerijen, denkt

u eens aan:

gember

anijs

peper

kaneel

Tijdsduur: +/- 2 uur

Vanaf 8 personen tot en met 12 personen

per persoon € 28,00

Van 13 tot en met 20 personen

per persoon € 25,00

Film
Contact
Workshop
Recepten
Sutterland
Home
Workshop