Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk
Mijn grootste passie Dat is banketbakken en chocolade! Deze passie deel ik graag met zowel jongeren als andere geïnteresseerden van alle leeftijden. Passie komt uit je hart en je hart is vaak het beste om te volgen! Als het voor mij niet goed voelt zegt mijn verstand ook nee. Meer dan veertig jaar geleden ontdekte ik deze passie toen ik bij mijn vader in de bakkerij kwam kijken en de geweldige baklucht rook die zich door deze ruimte heen begaf. Deze vakman vertelde over de heerlijkheden die vroeg in de ochtend werden gemaakt bij ‘zijn oude baas’. Croquetten, salades en de mooiste taarten die vanaf de basis werden gemaakt. De grondstoffen waren niet zo uitgebreid als dat ze tegenwoordig worden aangeboden maar de creaties die er van werden gemaakt waren prachtig. In het jaar 1997 ben ik begonnen met het geven van kinderpartijtjes en deze werden hetzelfde jaar gevolgd door het geven van workshops. Vanaf dit moment heb ik mij verdiept in het presenteren en met beide handen de kans aangegrepen om te mogen vertellen wat het vak nu daadwerkelijk inhoudt. Inmiddels ben ik docent en geef vanaf oktober 2014 les aan bakkerij studenten op het mbo Rijnland. Door in het bezit te zijn van een eigen workshopruimte heb ik nog steeds de kans om mensen te ontvangen en in gesprek te gaan over het mooiste vak. Hieronder enkele woorden die veel voor mij betekenen…

Passie

Genieten

Innovatie

Nieuwsgierig

Ambacht

Chocolade

Creatief

Bakkerszoon

Docent

Banket

Grondstoffen

Ondernemer

Film
Contact
Workshop
Recepten
Sutterland
Home
Banketpret voor uw workshops en chocoladewerk.
Mijn grootste passie Dat is banketbakken en chocolade! Deze passie deel ik graag met zowel jongeren als andere geïnteresseerden van alle leeftijden. Passie komt uit je hart en je hart is vaak het beste om te volgen! Als het voor mij niet goed voelt zegt mijn verstand ook nee. Meer dan veertig jaar geleden ontdekte ik deze passie toen ik bij mijn vader in de bakkerij kwam kijken en de geweldige baklucht rook die zich door deze ruimte heen begaf. Deze vakman vertelde over de heerlijkheden die vroeg in de ochtend werden gemaakt bij ‘zijn oude baas’. Croquetten, salades en de mooiste taarten die vanaf de basis werden gemaakt. De grondstoffen waren niet zo uitgebreid als dat ze tegenwoordig worden aangeboden maar de creaties die er van werden gemaakt waren prachtig. In het jaar 1997 ben ik begonnen met het geven van kinderpartijtjes en deze werden hetzelfde jaar gevolgd door het geven van workshops. Vanaf dit moment heb ik mij verdiept in het presenteren en met beide handen de kans aangegrepen om te mogen vertellen wat het vak nu daadwerkelijk inhoudt. Inmiddels ben ik docent en geef vanaf oktober 2014 les aan bakkerij studenten op het mbo Rijnland. Door in het bezit te zijn van een eigen workshopruimte heb ik nog steeds de kans om mensen te ontvangen en in gesprek te gaan over het mooiste vak. Hieronder enkele woorden die veel voor mij betekenen…

Passie

Genieten

Innovatie

Nieuwsgierig

Ambacht

Chocolade

Creatief

Bakkerszoon

Docent

Banket Grondstoffen Ondernemer
Film
Contact
Workshop
Recepten
Sutterland
Home